Valokuvaaja Jukka Salminen

Tamperelainen mainoskuvaukseen ja videotuotantoon keskittynyt yritys. Ketterää ja laadukasta visuaalista viestintää yritysten markkinoinnin eri osa-alueille. Monikanavaista valo- ja videokuvausta ammattitaidolla ja hyvällä meiningillä. Luotettava kumppani markkinointiviestinnän haasteisiin.

Sponda - Tulli Business Park
Hybridikuvaus (video + still samaan aikaan) Spondalle Tulli Business Parkin markkinointiin ja nettisivuille. Talvinen päivä hyödynnettiin jokaista minuuttia myöten kun valoa oli saatavilla ennen joulua! Mainostoimisto: Unfair.
Pirkka Parhaat Pizzanpaistajat
Hybridituotanto Keskon Pirkka Parhaat tuotevalikoimalle. Pirkka Parhaat ja Pizzanpaistajat -Facebook -ryhmä kehitti yhdessä uusia tuotteita pizzamaailmaan ja tekivät reseptiikkaa markkinointiin! Tiikerikuvan tuotantoon kuului koko paketti: kuvaus, järjestelyt, post production, voice over, käsimallit, sekä myös pizzojen tekeminen ja paistaminen! Monikanavainen markkinointikampanja käsitti eri some-kanavat, ohjelmayhteistyö-klipit TV:ssä, digiscreen näytöt Keskon kaupoissa, sekä tietysti valokuvat K-Ruoka -sivustolle. Stylisti, järjestäjä: riikkakantinkoski.com - Post Production: bror.fi - Voice Over: Johannes Brotherus, vildfactory.com - Mainostoimisto: Miltton
Ooni Pizza Ovens
Työskentelin reilun vuoden verran Edinburghissa Ooni Pizza Ovens -yrityksessä Senior Content Managerina luoden markkinointimateriaalia globaalille markkinoille. Btw. tein itse suurimman osan kuvatuista pizzoista!!
HauHau Champion
Kuvasin ja editoin markkinointimateriaalia 60-vuotiaalle koiranruokabrändille. Prima Pet Premiumin kanssa yhteistyö on sujuvaa ja hienoa olla mukana kehittämässä markkinointia. Koirakansan valinta.
Vexve
Videoita ja kuvia Vexvelle, joka on maailman johtava venttiiliratkaisujen toimittaja kaupunkien ja teollisuuden lämmitys- ja jäähdytystarpeisiin.
Tampereen Vesi
Valmet
Still-kuvia videotuotannon yhteydessä Valmetille Tampereella!
Jacomp Oy
Verto / Brändikuvaus
Verto-vedenmittausjärjestelmän markkinointimateriaalia.
Lillan Hotel & Kök
Video- ja stillikuvaus Tamperelaiselle boutique-hotellille Lillanille.
Asianajotoimisto Facta
Kuvaus tamperelaiselle asianajotoimistolle. Brändikuvaus, henkilöstökuvaus ja kuvia nettisivuille.
Miksi Tiikerikuva?
Videotuotannot
Suunnitelmallinen videotuotanto on moderni tapa tehdä hyvää markkinointiviestintää. Ensin suunnittelen asiakkaan kanssa sisällön, tyylin ja kenelle video on tarkoitettu. Laadukas ja ketterä tuotanto, julkaisu ja mittaaminen on minun mielestäni onnistumisen avain. Keskitytään oikeisiin asioihin, eikä käytetä rahaa arvailuun.
Extron Oy
Kuvaus muovialan yritykselle Extron Oy:lle. Henkilöstö- ja tuotekuvaus, sekä kuvia markkinointiin ja uusille nettisivuille.
Pirkanmaan Osuuskauppa / Ruokakuvaus
Monivuotinen yhteistyö POK:n kanssa on poikinut monta hienoa kuvaa, videota ja hetkeä. Ravintoloiden lanseerauksista ja juhlapyhien reseptiikasta brändin luomiseen ja uudistamiseen.
Atria / Ravinteli Bertha
Veljekset Ponteva, eli Mika Roito ja Pekka Salmela ovat tamperelaisille tuttuja ravintoloitsijoita. Kuvasin yhteistyössä Atrialle heidän reseptiikkaa.
Rosso / Ruokakuvaus
Olen kuvannut Rossolle useita eri kampanjoita yhdessä Blink Helsingin ja Brorin kanssa.
BLC Oy / Brändikuvaus
BLC on suomalainen tietoliikenteen ja turvatekniikan asiantuntijakonserni. Kuvasin heille eri vuodenaikoina ulkoilma/lifestyle -tyylisiä kuvia markkinointiin eri kanaviin.
KooKenkä / Kampanjakuvaus
Kuvasin Suomen suurimman kenkäkauppaketjun mainoskuvia kauniissa vanhassa huvilassa Karjaalla.
Uhana Design
Tamperelainen, hurjassa kasvussa oleva yritys tekee vastuullisesti valmistettuja vaatteita! "Me työskentelemme ainoastaan kumppaneiden kanssa, joihin voimme luottaa. Tätä on Uhana."
Mondo-lehti
Mondo-lehteen kuvauksia Åressa, Gotlannissa, Tampereella, Merenkurkussa, Normandiassa, Budapestissa ja Lontoossa.
Panda
Kuvasin yhteistyössä Villivisio Oy:n kanssa Pandalle legendaarisen Juhlapöydän konvehtien mainoksen.
Dammenberg / Tuotekuvaus
Premium suklaabrändille premium kuvia! Parasta käsintehtyä suklaata suoraan Pirkanmaalta.
Molok
Olen usean vuoden ajan kuvannut Molokille markkinointimateriaalia. Molokin tuotteita on myyty eri puolille maailmaa jo yli 150 000 kpl.
Lemminkäinen / YIT
Markkinointimateriaalia Lemminkäiselle, joka on osa Suomen suurinta rakennusyhtiötä YIT Groupia.
TT Gaskets Oy
Olen kuvannut videon ja stillejä Pohjoismaiden johtavalle tiivisteratkaisujen tarjoajalle.
Teatteri 2.0
Teatteri 2.0 on vuonna 2010 perustettu vapaa ammattiteatteri, joka toimii yhteistyössä muiden teatterialan toimijoiden kanssa.
LSV Arkkitehdit
Henkilö- ja markkinointikuvia 30-vuotiaalle arkkitehtitoimistolle.
Drone-kuvaus
Laadukkaalla ilmakuvauksella saat lisäarvoa videoihin kun se on toteutettu näkemyksellä ja tyylikkästi.
Back to Top